Fredag 20 September 2019
21:00-23:00

MonicaZ Vals - En Hyllest Til Monica Zetterlund

Velkommen til et gjenhør med det svenske jazz-ikonet Monica Zetterlunds fantastiske musikalitet. Bandet, med vokalist Stina Stenerud i front, fremfører sine favoritter fra den svært omfangsrike Zetterlund-katalogen. Med titler som "Sakta vi gå genom stan", "Trubbel" og "Att angora en brygga" er en konsert med MonicaZ Vals en reise i Monica Zetterlunds kontrastfylte liv og karriere. Dette kommer til uttrykk i melankolien i de svenske folketonene og livsgleden i musikal, kabaret og evergreen-repertoaret. I sine personlige, drivende, energiske og lyriske tolkninger fanger MonicaZ Vals lyden og stemningen av en æra, for mange gullalderen i skandinavisk jazz.

I tillegg er det nok veldig mange i vårt trofaste publikum som gleder seg til gjenhør med vår «gamle» venn Palle og hans eminente orgelspill!

Mat og drikke til hyggelige priser. Smørbrød anbefales forhåndsbestilt på klubbens hjemmeside www.jazzvardeheim.no ( klikk på ”BESTILLING AV SMØRBRØD” på menylinjen) eller over telefon 917 42 122 senest tirsdag 17. september 2019. Som pålegg kan velges:  Karbonade, Reker, Røkelaks m/eggerøre, Roastbiff eller Ost.

Dørene åpner kl. 20:00
Konserten starter kl. 21:00.
Billettpris:     medlem kr. 50,-
ikke-medlem kr. 150,-

 

Jan G. Haanæs
Klubbleder

Tilbake til arrangementet liste