Fredag 14 juni: Tarjei Grimsby Kvintett!

Den 14 juni blir det musikalsk feiring med noe av det beste landet som stiger frem kan by på:

Når man hører jazznavnet Tarjei Grimsby, tenker de fleste på en utrolig virtuos med en svær binders.

Og virtuos betyr rett og slett kraft og en person med høyt utviklet teknikk. Dét er Tarjei.

I 2014 mottok han Frode Thingnæs’ legat. Han har mottatt en rekke superlativer for sitt spill. Og det er ikke rart. Tarjei er en sjelden stjerne på musikkhimmelen. Han er fast ansatt i Det Norske Blåseensemble, også aktiv som frilanser innenfor teater, studio og TV. Han har blant annet vært fast i blåserrekken til det norske rockebandet Bigbang og en rekke andre orkestre med kjente navn. Tarjei er også mye brukt som solist og har i senere tid også jobbet mye som dirigent.

Med seg denne junikvelden har han med seg :

• Jens Thoresen på gitar

• Martin Gjerde på piano

• Frode Berg på bass

• Erik Smith på slagverk

For en gjeng – for et topplag! Disse musikere har spilt sammen med en rekke verdensnavn, blant andre: Michael Bolton, Art Garfunkel, Chick Corea, Michael Bublé, Engelbert Humperdinck, Jan Eggum, Wenche Myhre, The Monroes, Lisa Nilsson, Lill Lindfors, Donna Summer, (fyll opp lungene med mer luft) … Al Jarreau, Carola, Randy Crawford og en rekke andre store. Inviter jazzørene dine med på fest! De kan vente seg en mengde blå toner som Tarjei selv har komponert, samt en liten hyllest til Frode Thingnæs og noen av hans kjente låter.

For denne sommerkonserten har vi en spekebordstallerken for 250 kr på menyen. Man kan også bestille smørbrød som normalt.

Billetter og mat kan bestilles i vår nettbutikk

Mat må senest bestilles mandag 10 juni.

Dørene åpner kl. 19:30. Konserten starter kl. 21:00.

Billettpris: Medlemmer kr. 150,- Ikke-medlemmer kr. 250,-.

Velkommen!