Fredag 17. juni 2022 – CHRISTIANIA JAZZBAND

Fredag 17. juni 2022

arrangerer vi ny jazzkveld. Denne gangen med

 CHRISTIANIA JAZZBAND

CHRISTIANIA JAZZBAND ble startet i 1970 og er solid etablert innen det norske jazzmiljøet. Jan Kristiansen har vært med siden starten!!! Bandet fikk i 1973 Spelemannsprisen og har med stor suksess spilt på en rekke jazzfestivaler i Europa og USA. Repertoaret er musikk med røtter fra 1920- og 1930-årenes New Orleans jazz. Kjente orkesterledere som Louis Armstrong, Luis Russell, Duke Ellington, Count Basie, Fletcher Henderson er representert på bandets spilleliste. Altså en god blanding av New Orleans og tradjazz. Det kommer til å rykke godt i jazzfoten hos publikum!

 

De glade og særdeles dyktige musikantene er:

Ola Rønnow (trombone) Ikke med på bildet)

Jan Kristiansen, (bass)

Anders Bjørnstad, (trompet)

Finn Torgersen, (trommer)

Børre Frydenlund, (banjo, gitar og sang)

Øistein Isachsen, (klarinett)

 

 Vi beklager at det planlagte salg av grillmat må utsettes til neste konsert 26. august. Men vi har vår avtale med Solglimt Catering om levering av smørbrød med høy kvalitet. Valg av pålegg: reker, røkelaks m/eggerøre, roastbiff eller ost, prisen for smørbrød er kr. 100,- pr. stk. Vår hyggelige bar er, som alltid, åpen under hele konserten.

Smørbrød må bestilles og forhåndsbetales senest tirsdag 14. juni 2022. Det er også anledning til forhåndskjøp av billetter. For kjøp av smørbrød og/eller billetter, gå inn på klubbens hjemmeside www.jazzvardeheim.noPå menylinjen klikk ”BILLETKJØP” og fyll ut de nødvendige rubrikkene.

Hvis du ikke har tilgang til PC, men ønsker å kjøpe smørbrød og/eller billett, vennligst ring 917 42 122.

Dørene åpner kl. 19:30

Konserten starter kl 21:00

Billettpris:    Medlemmer kr. 100-                                   Ikke-medlemmer kr. 200,-

 

Jan G. Haanæs