Fredag 23. Februar spiller Kjeld Lauritsen Norwegian Trio!

For første gang har vi gleden av å invitere Kjeld Lauritsen til Vardeheim!

Her kommer publikum til å høre funky orgeljazz som garantert gir rykninger i jazzfoten!

Kjeld Lauritsen er en av Danmarks travleste og mest etterspurte jazzmusikere, – en legende i dansk jazz med sitt store Hammondorgel med roterende Lesliehøyttalere og fotpedaler. Kjeld Lauritsen hadde i mange år bandet ”The Organizers” sammen med den amerikanske saxofonisten Bob Rockwell.

Staffan William-Olsson er en svensk toppgitarist som for lengst har gjort nordmann av seg, og neppe trenger særlig presentasjon, da han er en av de travleste og «hardest working men» i norsk jazz. Det er nok å nevne navn som The Real Thing, Sharp 9, Babylon Brothers, Four Brothers og Karin Krog, så vil de fleste jazzinteresserte nordmenn nikke gjenkjennende.

Tom Olstad er en riktig veterantrommeslager i norsk jazz, med fartstid siden 1970- tallet. Han har spilt med mange norske og utenlandske legender, og medvirket på flere titalls plateinnspillinger. De siste årene har han særlig vært å høre med Knut Riisnæs Kvartett, samt Karin Krog og John Surman.

Som vanlig tilbyr vi velsmakende smørbrød av høy kvalitet. Valg av pålegg: varm karbonade, reker, røkelaks m/eggerøre, roastbiff eller ost, prisen er som vanlig lav, bare kr. 100,- pr.stk. Smørbrød må bestilles senest tirsdag 20.Februar.2024.
For kjøp av smørbrød og billetter, gå hit. PS! Arrangementet er nå kontantfritt, så husk å ta med bankkort eller vipps.

Dørene åpner kl. 19:15 ifbm. årsmøte for JPV. Konserten starter kl. 21:00.

Billettpris: Medlemmer kr. 100,-. Ikke-medlemmer kr. 200,-.

Kjeld Lauritsen Norwegian Trio