Konserter

Fredag 19 April: Løs Snipp

Vi får besøk av fem kjente musikere som spiller eviggrønne favorittmelodier og klassiske jazzlåter knyttet sammen med muntre historier fra et langt liv i bransjen.

Velkommen til en uhøytidlig stund med god stemning og Løs Snipp!

Freddy Hoel-Nilsen er en meget ettertraktet pianist i hovedstadens freelance-miljø. Han har en lang profesjonell karriere, og imponerer alltid med sitt virtuose og svingende spill.

Bjørn Kruse på Bass. Fra 1972 var Bjørn lenge aktiv som jazzmusiker (saksofon / bass), arrangør, produsent og studiomusiker). Han er nå professor emeritus i komposisjon ved Norges musikkhøgskole.

Rune Tollefsen på Slagverk opptrådte med flere topporkestre på 70 og 80 tallet. En rutinert og ettertraktet musiker som fremdeles spiller i mange band.

Johan Bergli på altsax. Han var med i Radiostorbandet fra 1972 til det ble nedlagt 18 år senere, og har i hele sin begivenhetsrike karriere spilt en betydningsfull rolle i andres, og egne, orkestre.

Philip Kruse på Trompet, Flygelhorn og vokal. Orkesterleder, musiker, komponist, arrangør, dirigent, produsent og musikkforlegger. En markert profil i norsk musikkliv siden begynnelsen av 70-tallet.

Som vanlig tilbyr vi velsmakende smørbrød av høy kvalitet. Valg av pålegg: varm karbonade, reker, røkelaks m/eggerøre, roastbiff eller ost, prisen er som vanlig lav, bare kr. 100,- pr.stk. Smørbrød må bestilles senest tirsdag 16 april.2024.

For kjøp av smørbrød og billetter, gå til vår nettbutikk. PS! Arrangementet er nå kontantfritt, så husk å ta med bankkort eller vipps.

Dørene åpner kl. 19:30. Konserten starter kl. 21:00.

Billettpris: Medlemmer kr. 150,- Ikke-medlemmer kr. 250,-.