The Real Thing – 24. Februar 2017

Hermund Nygård (trommer) ​

Paul Wagnberg (hammond B3 orgel)

Staffan William-Olsson (gitar) ​

Dave Edge (saksofon)​

Mange i vårt trofaste publikum har i lang tid spurt om et gjenhør med The Real Thing. Derfor gleder også organist Palle, gitarist Staffan, trommeslager Hermund og saksofonist Dave, seg til å fyre opp turnébussen, løfte inn 200 kg Hammondorgel, samt å sjekke at smokingsløyfa er på plass før de reiser til Vardeheim. Der skal det serveres en forrykende konsert med gammelt og nytt repertoar til vårt publikum!!!

Jazz på Vardeheim har som målsetting å gi alle besøkende jazzopplevelser av topp kvalitet i vårt unike miljø. The Real Thing er et av landets mest etterspurte jazzorkester og garanterer fullt trøkk fra første til siste tone i hver eneste låt! Musikken er sterkt påvirket fra amerikansk Blue Note-jazz ispedd elementer av moderne populærmusikk. Resultatet er en utadvendt, forrykende og meget fengende blanding av jazz, swing, blues, soul, funk og rock.

Som vanlig, blir det salg av drikke og smørbrød til hyggelige priser. Smørbrød anbefales forhåndsbestilt på klubbens hjemmeside www.jazzvardeheim.no ( klikk på ”BESTILLING AV SMØRBRØD” på menylinjen) eller over telefon 917 42 122 senest onsdag 22. februar. Som pålegg kan velges: reker, røkelaks m/eggerøre, roastbiff eller ost.

Vi åpner dørene kl. 20:00.​

Billettpriser: ​Medlemmer kr. 50​​

Ikke-medlemmer kr. 150

Jan G. Haanæs
Klubbleder
Vardeheim – stedet for god jazz
Jazz på Vardeheim – klubben for alle jazzelskere !