Hva er Jazz på Vardeheim?

bassist

Jazz på Vardeheim er en liten, men meget kvalitetsorientert jazzklubb beliggende i Vardeheim Selskapslokaler, Vardeheimvn 7, Høybråten.

Klubben har eksistert i over 28 år og drives av en liten gruppe entusiaster på frivillig basis. Klubben har skapt et miljø for både musikere og medlemmer som er en voksen gruppe mennesker som alle trives til den type musikk som er representert ved Mainstream Jazz.

Klubben møtes en gang i måneden i høst, vinter og vår sesongen og er blitt en lokal begivenhet med fulle hus. Dette igjen gjør at klubben klarer seg uten annen støtte enn en medlemskontigent og inngangspenger.

Jazz på Vardeheim er en form for «Jazz Workshop» hvor det skapes ny og god jazz. På Vardeheim møtes venner og kjente til et hyggelig treff. Her serveres mat og drikke. Her møtes medlemmer med gjester i alle aldre for å ha en uforpliktende aften til god musikk og annen underholdning.

Klubben er et samlingssted i Akersdalen og som aksept på at klubben har en misjon, mottok vi i 1997 Furuset Bydels Kulturpris for våre anstrengelser. Det er vanskelig å beskrive stemningen på Vardeheim, den må oppleves, men en ting er i alle fall sikkert, det svinger! – Kom og opplev det selv.

saksofonistStyret i Jazz på Vardeheim:

 

Leder: Pål Engebretsen

Nestleder: Jens-Ivar Kuhn
Tlf +47 95013670

Styremedlemmer:

Trond Leberg

Odd Rogne

Øyvind Skaane

Kjell Erik L’abee-Lund