Jazzklubbens julekonsert 13. desember 2013‏

Denne gangen blir det et spennende samspill mellom to av våre meget dyktige og velkjente artister. Erling Wicklund kommer med sitt band Streetswingers og har med seg Majken Christiansen som vokalist. Jazz på Vardeheim har i mange år hatt Erling og Majken på besøk, men aldri sammen! Hver for seg har de alltid fenget vårt publikum med sin jazzfaglige dyktighet og sjarm. Nå får vi gleden av oppleve dem sammen. Her blir det swingende jazz av ypperste kvalitet! Min oppfordring er enkel: KOM OG NYT!  Ta gjerne med venner. Jazz på Vardeheim er best når lokalet er fullt!

 

Vi følger også opp tradisjonen med å tilby julemat ved starten av klubbkvelden i desember. Vår nye leverandør lover førsteklasses tradisjonell julemat ( ribbe, pølse, medisterkaker, surkål etc. samt riskrem til dessert. (De som ikke er begeistret for riskrem kan få karamellpudding, men dette må opplyses ved bestilling.)
HUSK AT JULEMAT MÅ FORHÅNDSBESTILLES INNEN 10. DESEMBER

Dørene åpnes klokken 19:30. Konserten starter kl 21:00.

Julemat m/dessert, serveres fra klokken 20:00. Maten koster kr. 300,- og må bestilles senest tirsdag 10. desember. Bestilling gjøres på e-post: jazzvardeheim@gmail.com eller over telefon 917 42 122.

mvh
Jan G. Haanæs.