18. oktober 2019 – Simple Jonnys Easy Jazz Band

Johan Ohlanders (vokal og kontrabass)
Johan Tobias Bergstrøm (gitar)
Felix Peikli (klarinett)

 

Svenske Johan Ohlanders er en av Oslos mest aktive vokalister og kontrabassister. Han har i årevis gjort ukentlige faste konserter på tre konsertsteder i Oslo, og har bygget opp en stor fanskare med sin store stemme, stilmessig tar han opp vokalister som Slam Stewart og ikke minst Louis Armstrong. Johan Tobias Bergstrøm er for oss på Vardeheim, kjent fra gruppen Touché Monet, en av landets mest aktive grupper innen sjangeren stringswing. Felix Peikli har trukket fullt hus hver eneste gang han har spilt for Jazz på Vardeheim

Repertoaret kveldens band presenterer er hentet fra amerikansk jazz fra tidlig på 1920-tallet og frem til 1950 med blant andre navn som The Mills Brothers, Louis Armstrong og Fats Waller. Dette er virkelig noe å glede seg til for oss jazzelskere!

 

Mat og drikke til hyggelige priser. Smørbrød anbefales forhåndsbestilt på klubbens hjemmeside www.jazzvardeheim.no ( klikk på ”BESTILLING AV SMØRBRØD” på menylinjen) eller over telefon 917 42 122 senest tirsdag 15. oktober 2019. Som pålegg kan velges:  Karbonade, Reker, Røkelaks m/eggerøre, Roastbiff eller Ost.

Dørene åpner kl. 20:00 – Konserten starter kl. 21:00.
Billettpris:
Medlem kr. 50,-
Ikke-medlem kr. 150,-

 

Jan G. Haanæs