20. september – MonicaZ Vals

BESETNING: Stina Stenerud (vokal), Palle Wagnberg (B3 orgel), Eirik Berg Svela (gitar), Erik Jøkling (trommer)

MonicaZ Vals En Hyllest Til Monica Zetterlund – gir oss gjenhør med det svenske jazz-ikonet Monica Zetterlunds fantastiske musikalitet. Bandet, med vokalist Stina Stenerud i front, fremfører sine favoritter fra den svært omfangsrike Zetterlund-katalogen. Med titler som «Sakta vi gå genom stan«, «Trubbel» og «Att angora en brygga» er en konsert med MonicaZ Vals en reise i Monica Zetterlunds kontrastfylte liv og karriere. Dette kommer til uttrykk i melankolien i de svenske folketonene og livsgleden i musikal, kabaret og evergreen-repertoaret. I sine personlige, drivende, energiske og lyriske tolkninger fanger MonicaZ Vals lyden og stemningen av en æra, for mange gullalderen i skandinavisk jazz.

I tillegg er det nok veldig mange i vårt trofaste publikum som gleder seg til gjenhør med vår «gamle» venn Palle og hans eminente orgelspill!

Mat og drikke til hyggelige priser. Smørbrød anbefales forhåndsbestilt på klubbens hjemmeside www.jazzvardeheim.no ( klikk på ”BESTILLING AV SMØRBRØD” på menylinjen) eller over telefon 917 42 122 senest tirsdag 17. september 2019. Som pålegg kan velges:  Karbonade, Reker, Røkelaks m/eggerøre, Roastbiff eller Ost.

Dørene åpner kl. 20:00
Konserten starter kl. 21:00.
Billettpris:     medlem kr. 50,-
ikke-medlem kr. 150,-

 

Jan G. Haanæs
Klubbleder