Caledonia Jazzband – fredag 27. august 2021

Fylt av glød og optimisme inviterer styret til gjenåpning av Jazz på Vardeheim

 

Eystein C. Husebye  (trombone og sang)    Christian Frank  (bass)    Bjørn Olufsen  (trommer)    Eyvind Ellingsen   gitar, banjo og sang)   Carl Petter Opsahl  (klarinett)    Anders Aarum  (piano)

Caledonia Jazzband – fredag 27. august 2021

Det er ikke mange jazzband som vil vekke større begeistring og gjensynsglede blant Høybråtens jazzelskere, enn Caledonia Jazzband. Gruppen som i 32 år, før pandemien, samlet fullt hus i Høybråten kirke hver 1. mai. Også på Vardeheim har bandet vært blant publikumsfavorittene. De trenger derfor egentlig ingen ytterligere presentasjon!  Men likevel; orkesterets varemerke er rotekte New Orleans jazz, koblet med kreativ evne til fornyelse av denne tradisjonen. I tillegg serverer de innslag av selvkomponerte fengende melodier med impulser fra calypso, creolsk musikk og smektende balader. De glade og muntre musikerne er utnevnt til æresborgere av både New Orleans og Høybråten!

Vi rigger lokalet i henhold til myndighetenes regler for smittevern ved denne typen arrangement, blant annet desinfisering av hender og registrering av tilstedeværende med navn og telefonnummer. Bord og stoler sette opp slik at kohort- og avstandskravene etterleves. Regelverket medfører fortsatt sterke begrensninger i antallet vi kan slippe inn på konserten.

Det vil under konserten bli salg av drikkevarer. Vi har avtale med Solglimt Catering om levering av smørbrød. Disse mottas ferdig pakket og merket med kjøpers navn. Smørbrød må forhåndsbestilles og betale på klubbens hjemmeside. Valg av pålegg: reker, røkelaks m/eggerøre, roastbiff eller ost, prisen for smørbrød er kr. 100,- pr.stk.

BILLETTER må kjøpes og forhåndsbetales på klubbens hjemmeside www.jazzvardeheim.no senest torsdag 19. august 2021.
(Klikk på ”BILLETKJØP ” på menylinjen). Hvis du ikke har tilgang til PC, men ønsker å kjøpe billett, vennligst ring 917 42 122.

Vi må selvsagt forholde oss til eventuelle innstramminger i myndighetenes regelverk.


Dørene åpner kl. 19:30
Konserten starter kl. 21:00.

Billettpris:     medlem kr. 100,-

ikke-medlem kr. 200,-


Håper på gjensyn med mange av dere fredag 27. august!!!

Jan G. Haanæs