Første jazzkonsert i 2022

Optimistiske og fulle av pågangsmot inviterer styret til ny jazzkonsert

fredag 28. januar 2022!

Denne gangen med

Felix Peikli kvartett

Felix Peikli (klarinett), Martin Gjerde (piano), Håkon Bjørgo (kontrabass) og Dag Markhus (trommer).

Felix Peikli har turnert som solist og kapellmester på store scener og festivaler i hele verden, blant disse selvsagt også Vardeheim! Etter å ha bodd i New York i over 10 år, har hans musikalske stil sterke røtter i den amerikanske jazz- og swingtradisjonen. Han rangeres i dag som en av de aller fremste videreførere av Benny Goodmans musikalske stil- og uttrykksform. Sammen med de tre andre i kvartetten vil disse gi oss en rekke av perlene fra The Great American Songbook. HER ER DET BARE Å GLEDE SEG!

Vi rigger lokalet i henhold til myndighetenes regler for smittevern ved denne typen arrangement, tilviste plasser, desinfisering av hender og registrering av tilstedeværende med navn og telefonnummer. Bord og stoler sette opp slik at kohort- og avstands kravene etterleves. Regelverket medfører fortsatt sterke begrensninger i antallet vi kan slippe inn på konserten.

Det vil under konserten bli salg av drikkevarer. Vi har avtale med Solglimt Catering om levering av smørbrød. Disse mottas ferdig pakket og merket med kjøpers navn. Smørbrød må i likhet med billetter, forhåndsbestilles og betales på klubbens hjemmeside. Valg av pålegg: reker, røkelaks m/eggerøre, roastbiff eller ost, prisen for smørbrød er kr. 100,- pr. stk.

BILLETTER må kjøpes og forhåndsbetales på klubbens hjemmeside www.jazzvardeheim.no senest fredag 21. januar 2022.

(Klikk på ”BILLETKJØP ” på menylinjen).

Hvis du ikke har tilgang til PC, men ønsker å kjøpe billett,

vennligst ring 917 42 122.

…og ikke minst, vi må selvsagt forholde oss til eventuelle innstramminger i myndighetenes regelverk.

Dørene åpner kl. 19:30 – Konserten starter kl. 21:00.
Billettpris:
Medlem kr. 100,-
Ikke-medlem kr. 200,-

Håper på gjensyn med mange av dere fredag 28. januar!!!

Jan G. Haanæs