Fredag 19 april kommer Løs Snipp tilbake til Vardeheim!

Vi får besøk av fem kjente musikere som spiller eviggrønne favorittmelodier og klassiske jazzlåter knyttet sammen med muntre historier fra et langt liv i bransjen.

Velkommen til en uhøytidlig stund med god stemning og Løs Snipp!

Freddy Hoel-Nilsen er en meget ettertraktet pianist i hovedstadens freelance-miljø. Han har en lang profesjonell karriere, og imponerer alltid med sitt virtuose og svingende spill.

Bjørn Kruse på Bass. Fra 1972 var Bjørn lenge aktiv som jazzmusiker (saksofon / bass), arrangør, produsent og studiomusiker). Han er nå professor emeritus i komposisjon ved Norges musikkhøgskole.

Rune Tollefsen på Slagverk opptrådte med flere topporkestre på 70 og 80 tallet. En rutinert og ettertraktet musiker som fremdeles spiller i mange band.

Johan Bergli på altsax. Han var med i Radiostorbandet fra 1972 til det ble nedlagt 18 år senere, og har i hele sin begivenhetsrike karriere spilt en betydningsfull rolle i andres, og egne, orkestre.

Philip Kruse på Trompet, Flygelhorn og vokal. Orkesterleder, musiker, komponist, arrangør, dirigent, produsent og musikkforlegger. En markert profil i norsk musikkliv siden begynnelsen av 70-tallet.

Som vanlig tilbyr vi velsmakende smørbrød av høy kvalitet. Valg av pålegg: varm karbonade, reker, røkelaks m/eggerøre, roastbiff eller ost, prisen er som vanlig lav, bare kr. 100,- pr.stk. Smørbrød må bestilles senest tirsdag 16 april.2024.

For kjøp av smørbrød og billetter, gå til vår nettbutikk. PS! Arrangementet er nå kontantfritt, så husk å ta med bankkort eller vipps.

Dørene åpner kl. 19:30. Konserten starter kl. 21:00.

Billettpris: Medlemmer kr. 150,- Ikke-medlemmer kr. 250,-.