Fredag 21. februar 2020 – «Simple Jonnys Easy Jazz Band»

Johan Ohlanders (vokal og kontrabass)
Johan Tobias Bergstrøm (gitar)
Felix Peikli (klarinett)

Da dette bandet hadde spilt for oss på Vardeheim høsten 2019, hevdet Rolf Edvard Torbo at underholdningsfaktoren og den musikfaglige verdien av jazzkvelden, var av en slik art at konserten burde foreskrives på blå resept!

Svenske Johan Ohlanders er en av Oslos mest aktive vokalister og kontrabassister. Han har en store stemme for jazz og stilmessig tar han opp vokalister som Slam Stewart og ikke minst Louis Armstrong. Johan Tobias Bergstrøm er også kjent fra bandet Touché Monet, en av Norges mest aktive grupper innen sjangeren stringswing. Felix Peikli har trukket fullt hus hver eneste gang han har spilt for Jazz på Vardeheim. Sammen er disse tre garantister for swingende gladjazz! Repertoaret henter de fra gullalderen i amerikansk jazz, tidlig 1920-tallet og frem til slutten av 1950 -årene. God musikk knyttet til navn som The Mills Brothers, Louis Armstrong og Fats Waller. Dette er virkelig noe å glede seg til for oss jazzelskere!

Mat og drikke til hyggelige priser. Smørbrød anbefales forhåndsbestilt på klubbens hjemmeside www.jazzvardeheim.no ( klikk på ”BESTILLING AV SMØRBRØD” på menylinjen) eller over telefon 917 42 122 senest tirsdag 19. februar 2020. Som pålegg kan velges: Karbonade, Reker, Røkelaks m/eggerøre, Roastbiff eller Ost.

Dørene åpner kl. 20:00 – Konserten starter kl. 21:00.
Billettpris:
Medlem kr. 50,-
Ikke-medlem kr. 150,-

 

Jan G. Haanæs