Fredag 23. september 2016 – Hot Club de Norvège

140906_hot_clubendelig på Vardeheim!

Jon Larsen  (gitar)    Stian Vågen Nilsen, (gitar)

Svein Aarbostad, (bass)   Finn Hauge, (fiolin og munnspill)

Hot Club de Norvège er et av Norges beste liveband, og er berømte for sin smittende spilleglede og virtuose strengemusikk. De regnes internasjonalt blant de fremste i sin stilart! Med utgangspunkt i musikken til den legendariske sigøynergitaristen Django Reinhardt har de kommet frem til sitt eget uttrykk, og et unikt lydbilde. Når de spiller live, skaper gruppen en helt egen stemning med et repertoar som spenner fra utadvendt swing, inderlige ballader og tørre vitser mellom låtene. Stilistisk faller disse forhenværende gatemusikantene mellom alle stoler, og dette er kanskje hemmeligheten bak Hot Clubs suksess?

Foruten flere enn 30 plateutgivelser i eget navn har bandet også stått for musikken på andre artisters plater, eksempelvis med Lillebjørn Nilsen i Tanta til Beate og en noen av Øystein Sundes plater.

Det blir salg av drikke og smørbrød til hyggelige priser. Smørbrød anbefales forhåndsbestilt på klubbens hjemmeside www.jazzvardeheim.no ( klikk på ”BESTILLING AV SMØRBRØD” på menylinjen) eller over telefon 917 42 122 senest onsdag 21. september 2016. Som pålegg kan velges:  reker, røkelaks m/eggerøre, roastbiff eller ost.

Dørene åpner kl. 20:00.      Konserten starter kl 21:00.

Billettpris:  Medlemmer kr. 50,-     Ikke-medlemmer kr. 150,-

Jan G. Haanæs