Fredag 26. Januar 2024 spiller Helene Edler Happy Jazzband!

Årets første konsert og denne gang kan vi by på et band som ikke har spilt på Vardeheim tidligere.

Med selvskrevne arrangementer, mye fra «The Great American Songbook», har Helene Edlers Happy Jazzband laget et spennende, annerledes og publikumsvennlig konsept med stor variasjon, men samtidig en rød tråd gjennom det hele. Kjære og kjente perler krydret med Dixie-aroma og marinert i kjærlighet! Et showband med glad energi og vakker dyphet. Bandet består av 7 erfarne musikanter og en vokalist, med lang fartstid og bakgrunn fra storband og småband.

Helene Edler Lorentzen er oppvokst i Oslo, men har vært bosatt i Lørenskog siden 1998. En allsidig vokalist, med stort spenn i stemmen fra dyp alt til lys sopran. Helene fanger publikum med sitt scenetekke, humor og varme, og leverer nydelig sang med en vakker stemme som målbinder lytterne og gjør salen stille.. når de ikke klapper!

Bandets medlemmer:
Helene Edler Lorentzen – vokal
Tron Syversen – piano
Jan Petter Skogen – trombone
Knut Elstad – trompet
Tron Lauman – klarinett/sax
Kurt Farstad – gitar
Rickard Johannesson – bass
Petter Stangjordet – trommer

Som vanlig tilbyr vi velsmakende smørbrød av høy kvalitet. Valg av pålegg: varm karbonade, reker, røkelaks m/eggerøre, roastbiff eller ost, prisen er som vanlig lav, bare kr. 100,- pr.stk. Smørbrød må bestilles senest tirsdag 23.Januar.

Konsertstart kl 21:00. Dørene åpner 19:30.

Trykk her for å kjøpe billetter.

Vel møtt!