Jazz Society Quintet – 30. oktober 2020

30. oktober fortsetter vi høstens jazzkonserter fordi selv i koronatider, er det godt å møtes på Vardeheim for å lytte til kvalitetsjazz! Vi opprettholder rigging av lokalet i henhold til myndighetenes regler for smittevern. Alle som skal inn registreres med navn og telefonnummer. Bord og stoler sette opp slik at avstandskravene etterleves. Dette begrenser antallet vi kan slippe inn på konserten. Billetter kun ved forhåndssalg. Drikkevarer må bestilles ved bordene.

Vi har avtale med Solglimt Catering om levering av kjempegode smørbrød. Disse mottas ferdig pakket og merket med kjøpers navn. Maten må forhåndsbestilles, se nærmere beskrivelse på klubbens hjemmeside. Valg av pålegg: reker, røkelaks m/eggerøre, roastbiff eller ost. Prisen for smørbrød er hyggelig lav, bare kr. 100,- pr.stk. Betales ved bestilling.

Denne gangen spiller

Jazz Society Quintet!

Kvintetten består av bare gledespredende musikanter:

Odd Rogne, flygelhorn, Johan Bergli, altsaks, Emil Norman, trommer Bjørn Svendsen, kontrabass, Jon Sverre Berg, piano, Guro Høimyr , vokalist

Kvintettens filosofi er » Jazz A La Carte » med Evergreens og øregode låter som blant annet Autumn Leaves, videre «Litt Norsk» og ikke å forglemme Cherokee, pluss rekkevis av de gode låtene vi alle kommer til å nynner med på! JSQ kombinerer streng musikalsk regi med en combogruppes løssloppenhet.

BILLETTER og smørbrød må kjøpes og forhåndsbetales senest torsdag 22. oktober 2020.
Gå inn på klubbens hjemmeside www.jazzvardeheim.no.

Klikk ”BILLETKJØP” på menylinjen og fyll ut de nødvendige rubrikkene.

Viser det seg at det er liten interesse for å komme på konsert nå, tar vi forbehold om å måtte avlyse. …og ikke minst, hvis nødvendig, må vi selvsagt forholde oss til eventuelle innstramminger i myndighetenes regelverk. Hvis vi må avlyse, refunderes mottatte innbetalinger.


Dørene åpner kl. 19:30

Konserten starter kl. 21:00.


Billettpris: medlem kr. 100,-

ikke-medlem kr. 200,-


HJERTELIG VELKOMMEN!

Jan G. Haanæs