Konsert fredag 28. august 2020 – NB smitteverntiltak

Vi ønsker veldig sterkt å komme i gang med jazzkonsertene på Vardeheim igjen og vil derfor forsøke å gjennomføre den i programmet oppsatte konserten i august. Lokalet vil bli rigget i henhold til myndighetenes regler for smittevern ved denne typen arrangement, blant annet desinfisering av hender og at alle som skal inn registreres. Videre blir bord og stoler satt opp slik at kravet om en meters avstand etterleves. Dette begrenser antallet vi kan slippe inn på konserten.

FORHÅNDSKJØP AV BILLETTER ER IKKE LENGER MULIG…

Det vil under konserten bli salg av drikkevarer, men ikke mat. Begrensninger i publikums antall, intet loddsalg samt bortfall av salg av mat medfører tapte inntekter. Styret innfører derfor korona tillegg i billettprisen og øker denne til kr. 100,- for medlemmer og kr. 200,- for ikke-medlemmer.

The Staffan William-Olsson Trio

Staffan William-Olsson (gitar) – Terje Gewelt (bass) – Hermund Nygård (trommer)

 

Staffan har vært en aktiv jazzmusikker i mange, mange år. På Vardeheim har vi hatt gleden av å ha ham på besøk i forskjellige settinger gjennom det meste av klubbens levetid. Han leverer alltid god og swingende jazz! Trioen som spiller denne gangen, har holdt det gående i snart tjue år med jazzversjoner av poplåter fra forskjellige epoker, som f.eks. Torbjørn Egner, Black Sabbath, CCR, Ricky Martin, ABBA, Franz Liszt og Willie Nelson.

 

Pausen mellom 1. og 2. sett vil bli benyttet til medlemsmøte hvor styret ønsker å få innspill om hvordan vi skal driver klubben resten av 2020.

Dørene åpner kl. 19:30 – Konserten starter kl. 21:00.

Billettpris:

Medlem: kr. 100,-

Ikke-medlem: kr. 200,-

Håper på gjensyn med mange av dere fredag 28. august!!!

Jan G. Haanæs