Ny jazzkonsert 9. Oktober 2020

Fredag 9. oktober 2020

Etter den på alle måter meget vellykkede konserten 28. august, er det med stor glede vi kan ønske dere alle hjertelig velkommen til en ny konsertkveld med god jazz. Vi fortsetter med å rigge lokalet i henhold til myndighetenes regler for smittevern, blant annet at alle som skal inn registreres med navn og telefonnummer. Bord og stoler sette opp slik at avstandskravene etterleves. Dette begrenser antallet vi kan slippe inn på konserten. Derfor er det fortsatt nødvendig at alle billetter forhåndsselges, se beskrivelse nedenfor.

Det vil under konserten bli salg av drikkevarer. Vi har gjort avtale med Solglimt Catering om levering av smørbrød. Vi mottar disse ferdig pakket og merket med kjøpers navn. Smørbrød må forhåndsbestilles og betale på klubbens hjemmeside. Valg av pålegg: reker, røkelaks m/eggerøre, roastbiff eller ost Begrensninger i publikums antall og intet loddsalg medfører at alle konsertene nå vil gå med tap. Vi opprettholder derfor koronatillegget billettprisene og øker prisen for smørbrød til kr. 100,- pr.stk.

Dawn Allan kvintett

Dawn Allan, vokal, Janusz Krozos, piano, Gunnar Knudsen, saksofon/vokal, Bjørn Svendsen, bass, Finn Torgersen, trommer.

Dawn Allan er en engelsk jazzvokalist som i mer enn ti år har hatt stor suksess i London. Konserter på de fasjonable hotellene i West End og ikke minst de til stadighet utsolgte Jazz Tours on Themsen, har vært hennes hovedscene i London. Hun har nylig etablert seg i vårt land sammen med en norske kvartett. Disse fem skaper showbizz-stemning på internasjonalt nivå med sine tolkninger av 50-tallets jazz og periodens største vokalister!

BILLETTER og smørbrød kjøpes og forhåndsbetales innen torsdag 1. oktober 2020. Gå inn på klubbens hjemmeside www.jazzvardeheim.no. (Klikk på BILLETKJØP på menylinjen og fyll ut de nødvendige rubrikkene).

Etter at bestillingen er gjennomført så mottar man en epost med instruksjoner om hvordan man selv kan manuelt innbetale beløpet til klubbens bankkonto eller betale med VIPPS.

Hvis du ikke har tilgang til PC, men ønsker å kjøpe billett, vennligst ring 917 42 122.

 

Viser det seg at det er liten interesse for å komme på konsert nå, tar vi forbehold om å måtte avlyse. …og ikke minst, hvis nødvendig, må vi selvsagt forholde oss til eventuelle innstramminger i myndighetenes regelverk.

 

Dørene åpner kl. 19:30​​​​​

Konserten starter kl. 21:00.

Billettpris: medlem kr. 100,-  

ikke-medlem kr. 200,-

Jan G. Haanæs